Automated Reasoning in the Class – ARC

20191102_113447

În perioada 1-2 noiembrie 2019, a avut loc la Departamentul de Informatică al Universității de Vest din Timișoara prima întâlnire transnațională din cadrul proiectului Automated Reasoning in the Class (ARC). Implementarea acestui proiect Erasmus+ de tip parteneriate strategice pentru învățământul universitar are o durată de doi ani (octombrie 2019 – septembrie 2021), iar partenerii Universității de Vest în acest proiect sunt: Universitatea Johannes Kepler din Linz, Austria, Universitatea Lorraine din Nancy, Franța, Universitatea Rheinisch-Westfaelische Technische Hochschule, Aachen, Germania și Universitatea Eszterhazy Karoly din Eger, Ungaria.

Principalul obiectiv al proiectului ARC este de a îmbunătăți procesul de educație al studenților din domeniul Informaticii, în mod deosebit în domeniul Logicii computaționale, prin crearea de materiale de învățare inovatoare și avansate care folosesc raționament automat și prin formarea unui număr mare de personal academic în utilizarea acestor materiale și sisteme inovatoare.

La această întâlnire au participat reprezentanți ai tuturor instituțiilor partenere care sunt experți în domeniul Logicii computaționale. Întâlnirea a avut ca scop stabilirea detaliilor necesare implementării proiectului.

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Abonează-te la newsletter

Primește cele mai noi știri despre UVT

Mai multe

Cercetarea nu intră în izolare în 2020!

Organizată annual de Facultatea de Fizică a Universității de Vest din Timișoara pentru toți cei pasionați și iubitori de fizică și științe ale naturii în