Târgul Caritabil „Socio Claus”

78951917_2656728067703329_3338557639154991104_o

Departamentul de Sociologie din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie a organizat, în contextul Săptămânii Studenților la Sociologie și Resurse Umane și al proiectului pentru comunitate „Calitatea vieții copiilor cu autism (TSA) din jud. Timiș”, Târgul Caritabil „Socio Claus”.

Evenimentul, care a avut loc în perioada 9-13 decembrie, între orele 10:00-16:00, în holul de la intrarea Universității de Vest din Timișoara, și-a propus să aducă la standuri produse manufacturate specifice sărbătorilor de iarnă, realizate de studenții Departamentului de Sociologie, de părinți ai unor copii cu dizabilități și de asociații și ONG-uri din Timișoara: Asociația Școala Mamei Junior, Copii și Zâne, Fundația de Abilitare Speranța, Asociația Alex, Radu și autismul, Centrul de Resurse și Asistență Educațională Speranța, Centrul Marisa.

Toate fondurile care au fost strânse în urma comercializării produselor au fost destinate susținerii terapiilor copiilor cu dizabilități.

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Abonează-te la newsletter

Primește cele mai noi știri despre UVT

Mai multe

Cercetarea nu intră în izolare în 2020!

Organizată annual de Facultatea de Fizică a Universității de Vest din Timișoara pentru toți cei pasionați și iubitori de fizică și științe ale naturii în