Lansare de carte: Adriana Babeți. Știința veselă

babeti

Facultatea de Litere, Istorie și Teologie a organizat în data de 22 noiembrie, în amfiteatrul A11, neîncăpător, o întâlnire aniversară Adriana Babeți, în jurul volumului Adriana Babeți. Știința veselă, apărut la Editura Muzeul Literaturii Române din București. La această lansare, moderată de Prof. dr. Dana Percec, decanul facultății, au vorbit Prof. dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT, Prof. dr. Vasile Popovici, Prof. dr. Mircea Vasilescu de la Universitatea București, Conf. dr. Oana Fotache de la Universitatea București, precum și colegi: Mădălin Bunoiu, Pia Brînzeu, Marcel Tolcea, Manuela Zănescu. Publicul s-a bucurat de prezența rectorilor și a altor reprezentanți ai universităților din Consorțiul Universitaria.          

Evenimentul a avut și un caracter academic, evocând activitatea științifică prodigioasă a Adrianei Babeți, dar și unul informal, colegial, potrivit personalității aniversate.

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Abonează-te la newsletter

Primește cele mai noi știri despre UVT

Mai multe

Cercetarea nu intră în izolare în 2020!

Organizată annual de Facultatea de Fizică a Universității de Vest din Timișoara pentru toți cei pasionați și iubitori de fizică și științe ale naturii în