Seara colindelor la Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie

Foto_3_colinde_CBG

În data de 17 decembrie 2019, Aula Magna Ioan Curea a Universităţii de Vest din Timişoara, a găzduit, într-o atmosferă de frumoase sărbători, tradiţionala seară a colindelor, care se desfăşoară anual în cadrul Facultăţii de Chimie, Biologie, Geografie. Pe scena Aulei au performat, cu emoţie şi bucurie, studenţii Departamentelor de Geografie şi Biologie-Chimie, care au interpretat colinde din repertoriul românesc şi internaţional. Studenţii au colindat grupaţi pe specializări şi ani de studii, fiind coordonaţi de îndrumătorii de an și un student voluntar din cadrul facultății de Muzică și Teatru a UVT.

Alături de colindele studenţilor au fost prezente şi două momente deosebite rezervate unor invitaţi speciali. Primul dintre aceştia a fost Sergiu Gliga, participant la concursul Vocea României, care a interpretat mai multe colinde tradiţionale. Cel de-al doilea moment a aparţinut ansamblului folcloric Dudeşteana, care a prezentat un moment de colinde și dansuri populare. Evenimentul a fost organizat de cele două departamente ale Facultăţii de Chimie, Biologie, Geografie cu suportul şi sub coordonarea Asociaţiei studenţilor geografi GEOTIM. Manifestarea tradiţională a colindelor a avut şi o componentă caritabilă acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, sumele și alimentele colectate urmând să bucure copii aflați în dificultate în satele județului nostru.

     

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Abonează-te la newsletter

Primește cele mai noi știri despre UVT

Mai multe

Cercetarea nu intră în izolare în 2020!

Organizată annual de Facultatea de Fizică a Universității de Vest din Timișoara pentru toți cei pasionați și iubitori de fizică și științe ale naturii în