Studiile de Gen și Limbile Moderne ale UVT, invitate în dezbatere

Mădroane 2 Fotograf Remus Dăescu

Foto credit: Remus Dăescu

În 7 octombrie 2020, conf. univ. dr. Irina Diana Mădroane a reprezentat Centrul Interdisciplinar de Studii de Gen (UVT) și Departamentul de Limbi și Literaturi Moderne al Facultății de Litere, Istorie și Teologie (UVT), în calitate de invitată la dezbaterea de după proiecția documentarului „#MeToo zguduie (inclusiv) Franța”/ „#MeToo secoue (aussi) la France” (realizatoare Annette Lévy-Willard și Anne Richard), alături de Annette Lévy-Willard, scenarista filmului, care a participat prin Zoom, și de Anca Gyemant, artistă membră a grupului h.arta.

Evenimentul a fost organizat de Institutul Cultural Francez și găzduit în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara. Dezbaterea, moderată de Tilla Rudel, directoarea Institutului Cultural Francez, a avut loc în fața unui public prezent în Aula Magna și a fost transmisă și pe Facebook.

Fotografiile au fost realizate de Remus Dăescu și sunt preluate din albumul evenimentului postat pe site-ul Institutului Cultural Francez: https://www.facebook.com/InstitutulFrancezTimisoara/photos/pcb.3351798174898284/3351767641568004)

Foto credit: Remus Dăescu

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Abonează-te la newsletter

Primește cele mai noi știri despre UVT

Mai multe

Cercetarea nu intră în izolare în 2020!

Organizată annual de Facultatea de Fizică a Universității de Vest din Timișoara pentru toți cei pasionați și iubitori de fizică și științe ale naturii în