Zilele Carierei

20191106_160227

Departamentul Biologie-Chimie, Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie a organizat în perioada 06-07 noiembrie 2019 evenimentul Zilele Carierei dedicat studenților. La acest eveniment au participat reprezentanți ai mai multor agenți economici și institute de cercetare, dintre care numeroși alumni ai Departamentului Biologie-Chimie și în cea mai mare parte angajatori ai absolvenților celor opt programe de studii de licență, master și doctorat oferite de acest departament.

B.Braun Pharmaceuticals, Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA, Laborator Clinic Dr. Berceanu, AQUATIM SA, SC STADA-Hemofarm SRL, J.S. Hamilton Romania, SC SYNEVO ROMÂNIA SRL, Institutul de Chimie „Coriolan Drăgulescu” al Academiei Române, MedLife s-au numărat printre firmele participante, iar reprezentanții acestora au expus studenților așteptările pe care le au de la specialiștii pe care îi angajează și oferta pentru stagii de practică sau internship-uri.

Studenții au avut ocazia de a se întâlni în mod nemijlocit cu principalii angajatori din domeniile lor de specializare, să audieze prezentări ale companiilor acestora, să le adreseze întrebări despre oportunitățile în carieră.

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Abonează-te la newsletter

Primește cele mai noi știri despre UVT

Mai multe

Cercetarea nu intră în izolare în 2020!

Organizată annual de Facultatea de Fizică a Universității de Vest din Timișoara pentru toți cei pasionați și iubitori de fizică și științe ale naturii în